... tentokrát na téma: Změny při zpracování potravin
Vážení návštěvníci, dovoluji si upozornit Vás na již třetí z cyklu vzdělávacích akcí Vysoké školy chemicko-technologické v Praze - BEZPEČNÁ VÝŽIVA. Tentokrát se budou přední odborníci z oblasti výživy, dietologie a technologie věnovat změnám potravin při jejich zpracování. Série přednášek a workshopů bude nyní rozdělena do dvou dnů - 26.11. a 3.12.2011, probíhat bude opět v prostorách VŠCHT.
Více informací naleznete v přiložené pozvánce a programu. Dávám k dispozici také přihlášku. Nicméně v případě jakýchkoli dotazů mě můžete opět zkontaktovat, co nebudu vědět, zjistím.
Těším se na viděnou!
A jsem zvědavá, jestli mě prof. Dostálová konečně přesvědčí o bezpečnosti používání mikrovlnek :o))
OdpovědětVymazatTím chceš naznačit že jsou mikrovlnky nebezpečné?
OdpovědětVymazatprý nejsou... ale teda nevím nevím... Stále ještě k nim nemám důvěru
OdpovědětVymazat